Olipa piiiitkä, mutta antoisa päivä Hyvinkään erkkarissa :)

Ensin kiitokset Vekun kuljetusavuista Kirsille ja Anna&Jarille! Sitten kiitokset mielenkiintoisesta luennosta Espanjanvesikoiraharrastajat ry:lle
Ja kiitokset meidän Mikaelalle, joka sitkeästi jaksoi pyörittää perroja kehässä!

Paljon oli tuttuja ja vähän jäi harmittamaan, kun ei oikein ehtinyt kuulumisia vaihtamaan riittävästi siinä tohinassa. Mutta soitellaan :)
Oli kiva myös nähdä Kaapo, joka poikkesi näytillä hallissa, olipa jo iso ja komia poika:)

Ensin kehään kerkisi Alma&Miron poika Vekku, toiseen näyttelyynsä ja hienosti sujui Vekun saadessa ERIn, SA:n ja ollessa Nuorten poikien 2.
Vekun siskot taas depytoivat ensimmäistä kertaa näyttelyssä ja hienosti meni tytöilläkin. Ellen oli hieman väsyksissä oltuaan juuri hoidossa Ronja-perron luona viikon ja kehä ei  oikein maittanut vielä vieraan esittäjän kanssa. Ellen saikin hyvät rakennearvostelut ja toteamuksen, ettei oikein viihtynyt Hyvinkäällä (EH).
Ellenin perässä ravasi Ninja, joka kauniilla olemuksellaan ja esiintymisellään nappasi ERIn ja nuorten narttujen luokkavoiton sijoittuen vielä paras narttu kehässä 3 ja saaden varasertin. Vau Ninja!
Ninja perässä meni Hipsu-neiti saaden myös hyvän arvostelun ja ERIn!

Luna ja Siirinkin pyörähtivät kehässä. Tänään ei ollut Lunan paras päivä ja 1 hammaspuutoskin mamman suusta löytyi (EH). Siiri taas jaksoi heilutella häntäänsä ja ravasikin nätisti Mikaelan kanssa tuloksena ERI, SA ja avo-narttujen 3.

Vielä kun sai pari kivaa viestiä samana päivänä, niin kyllä taisi jäädä päivä ikimuistoiseksi!

Vekun, Ellenin, Ninjan ja Hipsun velipoika Hiisi ei ehtinyt näyttelyyn mukaan motivaatiokoulutuspäivän vuoksi, mutta kouluttaja kehui Hiisiä avoimeksi, reippaaksi, rohkeaksi ja leikkiväksi kaveriksi, jolta ei motivaatiota puutu. Ehti poika naurattaa yleisöäkin välillä.

Ja iskä-Miro (TVA)... ei mitenkään yllättäen ja depyyttinä... oli tehnyt paluun tokokehään ja  loistavastihan jälleen Miro oli muistanut miten siellä pitää touhuta, vaikka treenaamiset onkin olleet vähissä. Tuloksena 302,5p, EVL1, KP ja luokkavoitto!

Hienoja koiria!

ps. lisäilen tänne kuvia, kunhan saan!

kuvat alla ©Emilia Kainulainen

Vekku askeltaen oikeaoppisessti vastajaloin :

Ninja:  

Siiri: 

Ellen:

JA seuraavat kuvat ©Sami Osenius

  Vekku

 Ellen

 Ninja

 Hipsu


Nuorten narttujen kilpailuluokan 3. kärki 

  Luna

 Siiri

 Avo nartut ( Siiri 3.)