Helmikuussa on jo ehditty riemuita Miron TK1 -tunnaria ja odoteltu parin sulhoehdokkaan PRA-tuloksia, joita vielä hetki pitää malttaa odottaa.

Tänä aamuna käytiin vihdoin kunnon lenkillä ulkona (flunssa pitänyt sisällä viime päivät.. siis minut) ja olikin yllättävän raikasta -15C. Tais olla kylmyysennätys täällä Tampereella.

Onni on alkanut rakastaan appelsiiniä. Sitä pitää oikein kerjätä kuola suupielissä. Helmi käy katsomassa välillä, että mitä herkkua tuolla on, haistaa ja tuhahtaa. Tollasta, ei mulle.

Ihanaa huomata, että päivät on selvästi pidentyneet ja aurinkokin näkyi eilen.

4 kokonaista päivää ja sitten onkin synttärijuhlat Onnilla ja veljillään. 2-vuotta, kylläpä aika on kulunut nopsaan...

Täällä kotona sairastaessa olen "rakennellut" pahvitötsistä puuhaa. Ensin tyhjään tal.paperitullaan pari namia ja päädyt taitoin kiinni. Sen ja pari namia pieneen pahvirasiaan. Ja vielä sen ja pari pari namia lisää isompaan rasiaan. Onneksi tuli pakkasta, että sai takkaan kaiken silpun. Tein myös vesikoirafoorumilla vinkatun farkkulelun. Vanhoista lasten farkuista lahkeet irti, sinne sukkaa sun muuta sisään ja päädyt kiinni. Ensin siitä ei kiinnostuttu lainkaan, mutta nyt Onni sai siihen pienen reiän ja kaivaa sieltä sukan kerrallaan esiin. Niitä onkin sitten saanut tunkea takaisin illat pitkät :)