Alman (ja Miron)  ensimmäisen pentueen (nyt  reippaat puolitoista vuotiaat) sankareita on ollut jo muutama terveyssyynissä ja oikein hyviä tuloksia on saatu.

Ninja ehdittiin tutkia jo viime vuoden puolella hyvin tuloksin, Reimakin kävi kuvauksissa kastroinnin yhteydessä myös hyvin tuloksin.

Viimeisimpänä Ellen myös A-lonkin ja 0-kyynärin ja Hiisikin kävi silmäpeilauksessa, missä löytyi kaverilta 2 ylimääräistä ripseä, mutta muuten olivat silmät kunnossa.

Hienoa

Vaikka kyseessä onkin vielä aivan nuorisokoirat, niin tuntuu vahvasti, että pentue on onnistunut yhdistelmä avoimuutta ja toimintakykyä. Eikä taida näiltä puuttua isänsä tai isän veljien "minä, minä"  mielenlaatuakaan, tuntuvat olevan aika itseriittoisia kavereita, kuitenkin ilman isompia ongelmia. Hiisi tästä sai jo hieman ulkopuolisen arviointia :)

Kyseisen pentueen vanhempia miettiessäni halusin hössölle ja avoimelle Almalle toimintakykyistä ja myös avointa sulhoa, jota ei tarvinnut kauaa miettiä. Tuttu Miro oli itsestään selvä valinta. Taitaa olla paras jatkaa samalla tiellä Alman toisen pentueen isän kanssa, kun tähän pentueeseen olen ollut  kokonaisvaltaisesti kovin tyytyväinen.

Maaritin analyysi Ninjasta kiteyttää aika hyvin tämän pentueen, vaikka osa sisaruksista hieman iisimpiä ovatkin : "Oma arvioni Ninja-siskosta olisi myös nämä samat ; tasapainoinen , rohkea ,teräshermoinen ja itseriittoinen ja lisäksi energinen ja toimintakykyinen". Itse lisäisin tähän vielä tuon sanan avoin, mikä lienee Maaritin loitsutuksesta vahingossa unohtunut