...posti toi SKL:n kirjeen, jossa todettiin oikein todistuksen kera, että läpäisin n. kk sitten käymäni jalostusneuvojan kurssin ja vielä kiitettävästiNauru

Koe oli mielestä vaikea tai ainakin joissain kohdissa tyypillisesti SKL:n malliin jotenkin "kiero" ja ilmeisesti muidenkin mielestä, läpäisy% oli 75.

No nyt olen kyllä ylpeä. Seuraavaksi pitää yrittää päästä kasvattajan jatkokurssille (mahtaakohan siellä olla paljon samaa), niitä vaan ei niin kovin usein järjestetä.

Ja sit saatiin tieto, että mahduttiin Alman kanssa agi-alkeisiin ja vielä Hannan oppiin OK-koiriin. Tästä olen kovin tyytyväinen myös, Hannan opetustyyli on erinomainen.

Mutta sitä ennen onkin vielä edessä Alman näyttely sunnuntaina ja siitä viikon päästä toinen Raumalla, sitten päästään vihdoin turkinleikkuuseen.

Onni ehdittiinkin jo trimmata ja kyllä nyt on paljon kivempi. Onni pääseekin huomenna lähtemään puiden pilkkomishommiin Kainuun mettiin.

Lunan ja Lolan export pedigreet tuli ja on nyt matkalla SKL:ään. Mielenkiintoista kauankohan tämä Suomen rekkaaminen nyt kestää.
Siiri siirulaisen papruja vielä ootellaan.

1491073.jpg