ja melkein jo tunnukset olivat unohtuneet tänne blogiin. Minulla on valitettavasti jäänyt nyt kevään ja alkukesän ajalta päivitykset tekemättä sekä tänne että Villa Perla's sivuillekin. Töitä on riittänyt ja lomatkin ovat vasta syksymmällä, että vieläkään ylimääräistä aikaa ei oikein löydy.

KIITOS ERITTÄIN PALJON kaikista kuvista ja kuulumisista. Olen kyllä kaikki ehtinyt hienosti lukemaan ja monen kanssa puhelimessakin juttelemaan, vaikka tämä tietokoneella istuminen on nyt jäänyt vähemmälle.

Helmille, Onnille ja Almalle kuuluu hyvää. Ei mitään erityistä, mutta uimakauden alkamisesti ovat onnellisia. Helteellä käytiinkin jopa 3 kertaa päivässä uittoreissuilla.
Ja hyviä uutisia on kuulunut joka puolelta. Pikkupennut ovat vauhdikkaita ja kasvavat hienosti. Yritän ensitilassa laittaa kuvia tuonne nettisivuille!
Hieman vanhemmasta katraasta (Alman pennut) on kuulunut vain hyvää. Hiisi tutkittiin hieman tarkemmin keväällä terveyden suhteen ja mitään ongelmaa ei pojasta löytynyt. Ninja on käynyt jopa treenailemassa kauneuskilpailuihin ja saikin mätsäristä BIS2 tittelin. Hienoa, meillä kun ei oikein näihin kauneuskilpailuissa pärjäilyyn olla totuttu :)

Juuri 3-vuotta täyttäneet Rico ja Luca pojat omaavat myös hyviä kuulumisia. Rico poikkesi terveystutkimuksissa ja nuorempana saatu positiivinen TGAA tulos oli muuttunut negatiiviseksi  kaikki muiden arvojen ollessa erinomaisia.
Luca oli keväällä perheen 6. luokkalaisen kanssa agi-kursseilla ja kurssin loppukisan suoritti erittäin voitokkaasti. Nyt Luca on saanut pikkuveljen jolle voi pitää jöötä,  mutta on myös kiva leikkiä.

Ja eipä mitään kummempaa taida kuulua Onnin veljesporukallekaan. Tässä 5,5 vuoden iässä ollaan jo aikuistuttu ja mitään erityistä terveysprobleemaakaan ei ole ilmennyt.

Voikaa hyvin kaikki isommat ja pienemmät karvakasat. Yritän päivitellä kuvia heti sopivan hetken tullessa.