Vuosi 2008 oli mukava perrovuosi, alkuvuosi mietittiin Helmin tulevaa sulhoa ja Miro kävi tottiskokeissa hienoja tuloksia keräämässä. Sitten tuli astutustouhut, pentujen odotukset ja lopulta kaksi ihanaa karvanaamaa. Miro jatkoi kevään/kesän kuluessa kokeitaan ja poikkesi pelastuskoirien kokeissa hyväksytyin tuloksin, luonnetestissä hienoin pistein ja vielä loppukesästä spanieleiden taippareissa. Näyttelyt jäivät tyystin väliin, mutta mitä noista.

Kesällä tuhisivat meillä nuo pikkupoitsut ja kävin parilla Malagan lennolla hakemassa muutaman tytönkin tänne Suomeen sekä tietysti meidän Alman Alankomaista. Nämä olivat kovin opettavaisia kokemuksia. Syksy onkin nyt kulunut Alman kasvua seuratessa sekä tietysti hieman etäämpää tätä muuta nuorisoa.

Ja sama kasvun seurailu jatkuu nyt alkavankin vuoden. Helmi pääsi "eläkkeelle" pentutouhuista, vaikka nyt juoksun kuumimmilla hetkillä on kyllä itse tästä aivan eri mieltä. Kevät koitetaan alkaa järjestelmällisempää koulutusta noille omille karvanaamoille ja toivottavasti nuoriso tahoillaan treenailee myös jotain. Ensi vuoden aikana on tarkoitus jälleen piipahtaa muutamassa näyttelyssäkin

Pentuja meille ei vuonna 2009 synny, mutta nyt alkutalvi jänskätään onko Mirosta tulossa iskä, siitä varmasti pian uutisia.

´Välipäivinä käytiin sukuloimassa ja samalla myös nähtiin muutamia pörröperroja... sekä lunta...

2191687.jpg
Alma, Mikaela ja Onni lumileikeissä

2191695.jpg
Helmi, Onni ja möykky, mikä saattaa olla Alma :)

2191703.jpg
Kuka se siinä, ihmettelee Alma... No, sehän on Kainuun Luna

2191713.jpg
Ruuhkaa... tai Luca, Rico, Alma ja Helmin peppu

2191721.jpgAlma, Rico ja luulöytö

2191726.jpgLuca on jo iso jätkä

2191729.jpg
talvi-illan hämärässä Rico, Luca ja Alma

2191733.jpg
Lopulta kotona, reissusta väsyneinä..

Rauhallista uutta vuotta kaikille ja toivottavasti ei etsintäkoirilla ole hommia ensi yönä jälkittäessään paukkuja pelästyneitä koiruleita...