Kylläpä aika tuntuu nyt menevän nopsaan ja vapaat hetket on kortilla. Sivujen päivitykset jälleen myöhässä, kuvia on jo reippaasti mitä laittaa sivuille. Helmin pojille kuuluu hyvää, samoin tuontitytöille. Lolakin on saanut uuden kampauksen ja eiköhän Ricokin pian.

Viime viikkoina on käyty Almuskan kanssa pentukoulussa, Helmin kanssa kertailemassa myös erilaisia juttuja ja Onnin kanssa vielä viimeisissä agility treeneissä. Ollaan päätetty siirtää Onnia enemmän tuonne metsäharrastusten piiriin ja jatketaan jälkiharjoitteluja sekä aloitetaan hieman tuota esineiden etsintöjä agilityn asemasta. Onni on sen verran raskasrakenteinen jätkä, että hieman on alkanut huolestuttaa tuo hyppiminen. Muutenkin minua innostaa enemmän tuo jäljestys ja muu erilainen nenuun perustuva treenailu, mutta meidän Mikaelalle on kyllä jäänyt agilitykipinä, joten eiköhän Alma pääse vauhtineidiksi, kunhan vielä hieman kasvaa.. Alman kanssa on myös jo hieman tuota jälkeen tutustuttu.

Uutta omaa konetta odotellaan ja heti sitten saapi karvat lähteä. Almakin pääsee parturiin pikapuolin, mutta ekaa kertaa mennään varmemman ajelian luokse :)

Eilen käytiin tervehtimässä 10-viikkoista Rokki-poikaa, joka onkin meidän Onnin puoli-serkku (sama ukki). Hienosti sujui leikit Alman kanssa ja hyvin sopi meidän isommatkin joukkoon. Kiitos Irjalle ja Kaj:lle vierailukutsusta. Ihan kateeksi käy, kyllä ydinkaupungin ulkopuolella on koirien upea elää.

1998394.jpg
Rokki  2,5 kk ja Alma 4 kk

1998395.jpg    1998396.jpg

1998398.jpg
Vielä näin lokakuun puolenvälin jälkeen innostui ensin Onni ja sitten myös Helmi uimaan. Onni jopa ensimmäistä kertaa roiskaisi suht korkealta laiturilta veteen ja umpi uppeluksiin. Taisi olla kylmää kyytiä vaikka olihan hienoa mallia pikkuisille...