Mirosta (2v 9,5kk) tuli jokunen päivä sitten Miäs
ja nyt sitten pikku-Lola-neidistäkin (9,5kk) Nainen. Lolasta saamme kuvia hetken päästä, mutta kokoa kyllä jo löytyy.... kotimittauksilla 46cm/ 16kg.
Luonne on ollut viime aikoina hieman ailahtelevainen ja kovasti on "tehty pesää" (syykin nyt taisi löytyä :) Muuten Lola on edelleen niin iloinen ja innokas neiti, vaikka itkut tulee, jos täytyy jäädä yksin, jälleennäkeminen onkin sitten ylitsevuotavan onnellista kun esim. palaa roskienvientireissulta. 

Lolan kanssa on käyty viimeaikoina näyttelykoulutuksessa ja ihan omilla kuvioilla :) Viimeisellä kerralla ohjaajakin kehui kun Lola oli oppinut SEISOMAAN aika hyvin ja aika kauan. Oppi Lola muitakin juttuja, kuten miten saa päänsä irti koko näyttelyhihnan lenkistä, muut ei sitä osanneetkaan kurssilla :) Ensi vuoden Lola suunnittelee jatkavansa tottistelua ja tutustuvansa myös agilityyn ja jäljestykseen.

Nemo kävi kylässä ja onkin komea ja aika rauhallinen poika. Hieno turkki, näytti niin komeelta meidän kaljujen vieressä. Leikkiminen ei kovin Nemoa innostanut, mutta tämä meidän pikkuneiti muuten kylläkin:) Ja hyvin sujui myös oleilu Onnin kanssa, ei tarvinnut veljien tapella..

Helmin pikkuiset pojat senkun komistuvat ja voivat mainiosti.