Alman lumiriemut

Onneksi on lunta! Koirat kulkevat kuonot lumessa, kun on niin paljon kaikkea kivaa haisteltavaa. Joululahjapallot on tuhottu... omaa lahjakassia tuijotettiin hartaudella pitkään.. sen jälkeen kun se äkättiin pianon päältä.. ei olisi millään malttanut odottaa lahjojen jakoa.

Toivottavasti tänä vuonna rakettipauke kestää vain sen sallitun ajan, että voisi jo uuden vuoden päivänä kulkea ilman yllättäviä jysähdyksiä. En itekään ole mikään rakettiriemuinen..

Joulunpyhinä sain vihdoin muokattua vesikoirien vuosikirjat -08 julkaisukuntoon, toivottavasti ne pian ilmestyy nettiin. Kuluvan vuoden olen vielä luvannut toimittaa, mutta sitten saakin joku muu ryhtyä siihen hommaan.
Harmitti, kun yhdistyksemme toisen rodun edustajilta ei tullut vuosikirjaan mitään "ekstraa", kaipa sitä nyt vuodessa on muutakin raportoitavaa jälkipolville kuin näyttelytuloksia ja muutama muu tulos. Onneksi perropuolelle saatiin  myös hieman tilastoja ja kertomusta. Vuosikirjojen soisi kuitenkin olevan myös jonkinlainen päivitys kuluneen vuoden kohokohdista ja muusta tärkeästä.

Tämän vuoden "uudenvuodenlupauksena" yritän kaikin keinon välttää kirjoittemasta vesikoirien keskustelupalstoille yhtään mitään. Ihan liian usein nuo palstat ja niiden kommentoinnit saavat hieman kiehahtamaan yli. Tartutaan pikkuseikkoihin, muotoillaan niitä sopivasti, kuittaallaan puolin ja toisin, siirrytään varsinaisesta asiasta asian viereen.
Toivottavasti pystyn tämän lupauksen pitämään.

Mikaelan (Onnin agikumppani) toisen harrastuksen treenit täyttävät viikot, mutta onneksi tilaa jäi vielä meidän säännölliselle agivuorolle. Onni alkaa olla kisavalmis, josko jossain välissä saataisiin lisenssit hommattua ja Onnin kisaura korkattua.
Alman kanssa olen ajatellut mennä tutustumaan rally-tokon saloihin. Saapi nähdä onko neidillä jo malttia muuhunkin kuin leikkimiseen.
Kevään tullen jatketaan neitien (Alma, Luna ja Siiri) terveystutkimuksia ja jos siltä puolelta ei yllättävää löydy, niin näille neideille aletaan miettimään sulhasia, ensi vuodelle ja/tai sitä seuraavalle.
Josko pääsisi tulevana vuonna taas nuuhkimaan pentutuoksua :)

Rauhallista uuden vuoden viettoa itse kullekin  

"Nuoruus on sitä, että sinun on lupa valvoa myöhään Uuden Vuoden aattona.
 Keski-ikä on sitä, että sinun on pakko. - Bill Vaughan"