Vuoden ensimmäiset päivät on sitten jo takana ja jouluherkut masussa, ilmeisen pysyvästi. Onneksi tuli lunta, intoutuvat nuo vanhemmatkin koikut leikkiin.

Tämän vuoden suunnitelmissa on viettää rauhaiseloa muuten, paitsi josko sitä kevään aikana taas saisi pikkuisten tassujen kipitystä meidän olkkariin. Suunnitelmissa onkin Almalle toinen pentue tämän kevään aikana. Sulhoa mietiskellään parhaillaan.

Tässä vielä viimeiset joulukuvat, suloisesta tammikuun pojasta Waltosta (Villa Perla's Varón de Enero), josta onkin kuoriutunut melkein vuoden vanhana ihan komia kalenteripoika.
Muutenkin W on edelleenkin iloinen ja avoin eikä vieraita arastele.
Energiaa piisaa ja aika mukavasti tottelee, kunhan ei ole häiriötekijöitä, mutta muut koirat ja varsinkin nuo ihanat tyttökoirien hajut saa kyllä keskittymisen herpaantumaan ja kouluttajan epätoivon partaalle.

Nuoriso sen kasvaa ja vahvistuu. Onni veljineen täyttää jo 6 vuotta helmikuussa ja Helmi viettää vappuna 10-v. synttäreitään.
Helmin pojat Luca ja Rico sekä tuontilikat Alma, Siiri ja Luna ovat jo 3,5 vuoden huitteilla. Alman ekan pentueen koikut täyttävät viikonloppuna 1,5 vuotta, Lunan ja Siirin jälkikasvu ovat jo n. vuotisia.

 Walto

Alman jälkikasvun blogeihin on luvassa kuulemma kuvia, niitä ootellessa :)