Kaikenlaista on ehtinyt tapahtua... nettisivujen päivityksetkin laahaavat pahasti jälkijunassa.

Alkoivat ne Almankin juoksut Vapun kunniaksi ja nyt sitten ootellaan lähtöä Miron luo. Tai itseasiassa saattaa Miro saada jo etukäteenkin vieraita, kun muuta menoa siihen suuntaan taitaa tulla jo hieman liian nopsasti... muttei millään viitsi ajella eestakas.. No katsellaan..

Meno meillä on aika hurjaa. Ulkoilut etenevät pissitouhun parissa.. minä pissin tähän ja minä ja minä, sitten ruovitaan olan takaa niin, että tanner tömisee ja saman toisto parin metrin päässä. Sisällä Helmi tekee kaikkensa, että Alma olisi suostuvainen pikku puuhasteluun, Onni ei kelpaa..

Viime viikolla käytiin Siirin kanssa tervehtimässä sulhokandidaatteja ja valinta olikin todella vaikea, hienoja poikia kaikki. Sulhoksi pähkäilyjen jälkeen valikoitui Poju-poika, josta lisää Siirin pentublogissa, myöhemmin myös sivuille päivitettynä. Reissu oli kaikin puolin onnistunut ja Siiri kelpo matkakumppani. Reissulta jäi kyllä nuoria herroja mieleen pyörimään, josko Lunankin tulevat terveystutkimukset antaisivat myötäkaikua..

Helmin nuoremmista pojista Luca käväisi kuvissa, kyynärät ovat kunnossa, toinen lonkka arvioitiin B:ksi, toinen saattaa olla jopa D. No odotellaan SKL:n lausuntoa. Rico oli viettänyt viime viikonloppuna verijälkikurssilla aikaa Verdin kanssa. Taisi Rico olla hieman hämillään veren hajusta.

Onnilla jatkuu taas agitreenit Mikaelan jalan ollessa jo parempi. Kyllä oli poika onnellinen.

Pentukuumetta voikin sitten tässä nostattaa ihastelemalla meidän Kapun lapsosia :)