Viime yön heräilin muutamaan otteeseen päänravisteluihin ja vanha tuttu vaivahan se siellä jälleen, korvatulehdus sekä Helmillä että Onnilla.

Lähdettiin käymään lääkärissä tätä varmistamaan ja Alma jäikin kotiin ihan yksinään, harvinaista "herkkua" Almalle.
No, kotiin tullessa ensin löytyi kukkaruukku lattialta ja sen jälkeen hieman epämiellyttävämpi yllätys, neiti olikin pistellyt poskeensä meidän puusälekaihtimet. Tajusi kyllä tehneensä jotain väärää, kun säntäsi tuon sälesilpun viereen makaamaan selälleen... "vahinko, mamma, vahinko" Hmm...

Lääkärissä jutellessa korvatilanteesta (hänen mukaansa nyppimisestä huolimatta liikaa karvaa korvissa), aloin ajatella ääneen. Onnillahan näitä tulehduksia ollut muutamia ja Onni-poika on muutenkin tätä nykyä turhan tukevassa kunnossa (Ahne ja kastroitu) ja nuo kilpparit alkoivat pyöriä mielessä noiden "perusoireiden" vuoksi (Onnin TGAA neg.) Niinpä otettiin sitten myös kilpparitestit. JA tulokset tuli nopsaan, arvot aivan normaalit, eli kaikki on kunnossa ja Onni jälleen dieetillä.

Ja hyvänä vinkkinä korvakarvojen nyppimiseen. Katselin kun lääkäri nyppi korvat suht siistiksi ihan sormin ja ilman luistoa lateksihanskat kädessä. Het hanskahankintaan, niillähän saisi varmasti hyvin, sormien liukumatta. Samalla sai hyvin todettua, että ihan turha yrittää kasvattaa pitkiä kynsiä, ei sovi korvakarvojen nyppimiseen:)
Ja sain olla ylpeäkin, molemmat istuvat patsaina lääkärin pöydällä ja hienosti kaikki tutkimukset ja nyppimiset, mitä nyt pientä nojailua minua vasten. Kyllä tuli hienot kehut harvinaisen kivoista koirista :)