1934871.jpg 
Rico 3kk huilii kivellä :)

   Kaikenlaista pientä sattunut ja tapahtunut...

Almasta on tullut höpöttäjä... paljon on asioita pikku neidillä. Onni on selvästi rauhoittunut, hieman jo ehti näyttää merkkejä epätoivottavasti Alman suojelusta. Aika rauhallista kotielämää on vietetty, Onnin agitreenit katkolla muutaman viikon ohjaajan sairasteluista ja kisoista johtuen. Alman kanssa käyty vauvatreffeillä ja pian alkaa ensimmäinen varsinainen pentukoulu. Helmin kanssakin mennään kertailemaan tokoilua, ihan aktivoinniksi. Pian kylmyys vie hirvikärpäset ja päästään taas metsään kunnolla:)

Helsingin pikkutytöt käyneet ahkerasti tutustumassa maailmaan ja kaupunkielämään sekä erilaisissa tapaamisissa ja koulutuksissa...

 1934885.jpg
Siiri (musta .. pian 3kk) ja Luna (ruskea) leikkimässä...

1934886.jpg
Lunan turkkia hieman lyhennelty, voi miten näyttää jo isolta tytöltä (3,5kk)

Lola-tyttö käväisi ekassa mätsärissäänkin ja saavutti hienon punaisten 4.s Hieman pitää neidin treenata tuota seisomista, mikä ei näille pikkuisille kovin helppoa ole:)

Helmin pikkupoitsut käyneet myös Jyväskylän seudun treffeillä ja leikkineet sekä keskenään että Jyväskylään muuttaneen Verdi-poitsun kanssa. Verdin blogi. Jopa uimassa on reippaasti on käyty vielä syyskuun kylmissä vesissä. Luca-poika-parkaa pisti vielä ampiainenkin näin ennen talvea, auts!
Alla pari kuvaa Ricosta, pian saadaan Lucankin kuvia, kunhan poikkeavat kaffeella tulevana viikonloppuna.
1934881.jpg "Mun nalle!!! "

1934905.jpg "Venytä, venytä"

1934909.jpg"SAINPAS"

Syksyistä uintia, tekisikö mieli tuonne??

1934916.jpg