... ensimmäinen erikoisvoittajaluokan tokokoe takana ja hieno 3. tulos (riikkistä vaille 2.tulos)!

Loistava suoritus tässä vaikeassa luokassa! Varmasti taas pian Miron blogissa selostusta aiheesta.

Valokuvia ei tähän tekstiin nyt löydy, minun surkealla kameralla ei tuossa pimeydessä saa mitään järkeviä kuvia. Toissailtana jos olisin ehtinyt kuvaan Onnin ja Alman touhuja olkkarin lattialla.. molemmat makasivat vierekkäin selällään, koivet kävivät ja joku "syön sun korvan" leikki oli käynnissä.. äänetkin olisi ollut hyvä saada mukaan:)

Siirillä on toinen juoksunsa pian takanapäin ja harrastuksiin taas pian pääsee. Luna on käynyt tutustumassa Vesikoirien rallytokoon ja on kuulemma kiva laji. Aliina ja Luca käyvät agilityn junnuharkoissa ja Ricokin menee tutustumaan lajiin talven kuluessa. Minun pitäisi keksiä jotain "omaa juttua" meidän Almalle, nyt vaan tuntuu, ettei vuorokausien tunnit riitä..

Joulukuun puolen välin aikoihin tulevat nuo neidit ja Helmin "pikkupojat" kyläilemään ja käydään ottamassa TGAA testit. Voi, ei millään malttaisi odottaa, että näkee kaikki koikut omistajineen.

Kiitos Maaritille ihanista töppösistä, saisi tulla tuota lunta, että pääsisi testaamaan. Ja kivasta cd:stä missä Miron jälkeläiset pikkuisina

Nyt meni sitten pikkaisen herne nenuun luettuani Vesipostista syyskokouksen pöytäkirjan ja aivan tahallaan väärin ymmärretyn eriävän mielipiteeni asiasta. Toki tiesin etukäteen, että ei tällaisilla mitään merkitystä ole, asiat runnotaan läpi oman halun mukaisesti, mutta ei silti tarvitsisi alkaa vääristelemään asioita. Valitettavasti luotto tähän yhdistystoimintaan meni nyt täysin. Toivon jo kovasti, että vesikoira asioita pystyisi hoitamaan toisaalla