Heti, kun päivä alkaa hivenen pitenemään alkaa taas into koirapuuhiin lisääntyä.

Toki jatkamme Onnin ja Mikaelan agilityä, jossa mennäänkin jo aika pitkiä ohjausharjoituksia. Kohta yli puoli vuotta kestäneen viikottaisen treenailun jälkeen pääsee Onni tutustumaan myös keinuun.

Viime keväänä kävin Onnin kanssa tokoagin ensimmäisen kurssin (kiertokoulu 1a:n) ja helmikuussa mennään kiertokoulu 1b:lle. Samoin helmikuun lopulla käydään kokeilemassa ns. karusellitokoa. Siitä sitten lisää, kunhan tiedämme mistä on kyse. Taitaa olla toinen nimitys ns. rallytokolle ja vastaa tokopuolella ihmisten Circuit Treenailua.

Jos tuota lunta ei näy eikä kuulu ja iltojen valoisuus alkaa lisääntyä, päästään taas pitkästä aikaa jälkiä tekemään. Hienoa.
Tähän liittyen isäntä on alkanut suunnittelemaan metsästyskortin suorittamista ja sen myötä sitten taitaa meidän koiraharrastukset muuttua aika lailla. Tätä odottelen jo malttamattomana.

Hiljaisena hetkenä tein perrojen vuoden -08 näyttelyistä koonnin sivuillemme ja pitää katsoa, jos kevään tullen ja turkin kasvaessa käväisi myös jossain näyttelyssä.

Jenni ja Miro ovat taas päivitelleet blogiinsa toko ja haku treenailujaan. Ihana lukea poitsun kuulumisia. Taitaa olla muutama tokokoe lähiaikoina, joten peukut pystyyn !!

Helmin sulhon valinta on vielä kesken, nyt odotellaan parin pojan PRA geenitestin tuloksia.