Syksyinen kiire on jälleen alkanut. Kesän aikana saatiin tuontitytöt rekisteröityä Suomeen ja Almallekin tuli vihdoin ekat juoksut.

Kuvassa uusilla hienoilla pöksyillä, jotka saatiin Maaritilta, KIITOS!

Nettisivujen päivitysongelmat vihdoin ohi ja sain sinne keräiltyä kesäisiä kuvia, Onnin agitreeneistä videoita ym fiksailua.

Onnin kanssa onkin nyt käyty ahkerasti agility-treeneissä ja saatiin talveksikin treenivuoro. Onni nyt muutenkin treeneilee kuntoaan ja on laihiksella.
Jotain omaa kivaa pitää keksiä Almalle, pian lähistölle aukeaa koirahalli ja siellä taitaa olla mm. flyball kurssi.

Mikaela ja Onni

Kuulemani mukaan Hesan plikat Luna ja Siiri käyvät omissa moninaisissa harjoitteluissa (tottista, näyttelykurssia, hajuerottelua, agin alkeita).
Lola treenailee peruskäyttäytymistä, Luca metsäilee paljon ja Ricosta odottelen kuulumisia.
Isommista pojista Mirolla taitaa olla pian edessä taas kisoja ja on aloittanut uuden aluevaltauksen agin parissa. Muut pojat viettävät jo peruskoiraeloa kukin tavallaan.

Loppuvuodesta/ alkutalvesta alkaa olla nuorison terveystarkastuksien aika. Saapi nähdä onko siltä puolelta tulossa "vahvistuksia/ tuomioita" alustaville vuoden 2010 pentusuunnitelmille.

Vielä tässä odotellaan hirvikärpästen katoamista maisemista ja sen jälkeen voisi ehtiä vielä ennen lumia tekemään hieman jäljestystreenejä.
Näyttelysuunnitelmia meillä ei ole lähiajoille. Taitavat kaikki olla enemmän tai vähemmän lyhyissä turkeissa.

Aiemmin kirjoittelin tuttumme perrotytöstä Kainuusta, joka kärsii munuaistenvajaatoiminnasta. Arvot on Lunalla sikin sokin, mutta muuten vielä hyväkuntoinen. Pari pv sitten heille tupsahti "korvaustyttö" Espanjansa.

Laittakaahan lisää kuvia ja kuulumisia tulemaan